onsdag 26. februar 2014

Barbert brøst kan være irriterende

Barbert brøst... (?)
Ja, i forbindelse med hjerteoperasjon for en måned siden ble jeg raka både her og der, ikke minst på hele brystet. No problem, hår kommer tilbake, gjerne mer enn før. Men det gror myyye saktere på betong enn på myke kinn, så fortsatt er det bare sånn omtrent firedagers skjegg på brystet.

Bildet: Glattbarbert brøst to dager etter operasjonen... nå er det skjeggstubbene som råder!

Omvendt smerteterskel
Kan du tenke deg hvordan det føles når du går fort og klærne gnisser mot stive skjeggstubber på et bryst som er ømt etter hjerteoperasjon? Akkurat, det er irriterende og faktisk ganske vondt. Litt ut på dagens tur sutret jeg litt over den irriterende og nesten smertefulle prikkingen, så da var det bare å bruke en teknikk jeg kaller omvendt smerteterskel;

I stedet for å kjenne på de tross alt ufarlige smertene, sa jeg til meg selv at det kom til å bli mye vondere etter hvert. Det ble det selvsagt ikke, så resten av turen var jeg fornøyd med at det ikke ble så vondt som jeg trodde det skulle bli. Lettlurt er jeg altså, men i morgen må jeg velge smartere klær inn mot kroppen.

Dagens tur gikk til Kirkeruinene i Nes, på neset der Glomma og Vorma møtes. Et fint turmål uansett årstid - 9 km tur/retur.

Denne mosegrodde buska har gitt opp i løpet av vinteren, og der den står ved kosebenken mellom kirkeruinene og elvemøtet, har den nok sett og hørt mye opp gjennom årene.

De historiene blir aldri fortalt videre, vi kan bare gjette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar