mandag 26. desember 2016

Hæh... Olav som baneløper?


Her har Bjørn foreviget mitt første (inne)møte med Nes Arena.

Dersom det er sant at "forandring fryder" - så hadde jeg definitivt en frydefull time i Nes Arena i dag. Men, jeg er litt i tvil.... det føltes mer som en malplassert time - litt som en Ladamotor i en Ferrari.

Det var min gode venn Bjørn som fikk lokket meg til den nye flotte friidrettshallen bare 5 minutters kjøretid hjemmefra. Nes Arena ble åpnet i mai 2015, så det var jo på høy tid at jeg tok en titt på innsiden av dørene i hallen.

Jeg trener mer og mer innendørs i vinterhalvåret, så slik sett er jo Nes Arena et flott alternativ til ensidig mølletrening på Spenst. Likevel er det lettere å føle seg hjemme blant mosjonister på et treningssenter enn blant gaseller på en friidrettsarena.

Joda, det var noen som løp litt saktere også, og who cares? Hvem bryr seg om gammel'n som dilter rundt oppvarmingsbanen (løpebane utenfor de fire doserte 200-meters løpebanene)? Ingen! Og dersom det er noen som titter og flirer av han gammel'n håper jeg de husker det når de blir 50 år eldre.

Det var nok ikke mange av disse som enset den gamle skyggen som diltet rundt en drøy time...

Kanskje treningsssenteret på Nes Arena kan være et alternativ til Spenst Årnes? Det er bare fire tredemøller, men bra med styrketreningsapparater - og muligheten til å variere med trening på løpebanen ser jo ganske fint ut.. (?) Dessuten er det stier rett ut i terrenget bak hallen! Tenker jeg bestiller en prøvetime....

Treninga? 11-12 km i varierende rolig fart, delvis sammen med Bjørn, delvis alene. Det gikk lettere i dag enn på fredagens 45 minutter mølleøkt på Spenst, men jeg opplever at formen er ganske lurvete nå.


Bjørns filmbevis; Gammeln på friidrettsarenaen.


Her er jeg på julaften (ser ikke slik ut) med en signert LSK-trøye som jeg fikk av Bjørn - og joda; jeg er en ihuga patriot selv om jeg stort sett ser kampene på TV og ikke på stadion. Tusen takk Bjørn.

Ellers har jula selvsagt handlet mye om familie og masse god mat. Her er jeg julekvelden sammen med gamle Lilo, den bortskjemte 12-åringen (fyller 31.des.) som har fast plass sammen med gammeln i gromstolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar