fredag 13. oktober 2017

Skritt i sanden - puslete trening på Costa Dourada

Skritt etter skritt, kilometer etter kilometer langs Costa Dorada i feriebyene Cambrils, Vilafortuny og Salou. Det har vært fire uker sydenferie med svært lite trening, men tross alt 190 kilometer langs playaen med utgangspunkt fra villaen vi leier ved Playa de Vilafortuny.

Neida, ikke løping eller jogging. Rask gange - det aller meste barbent i sanda i strandkanten, med bølger som vasker føttene med jevne mellomrom. Aldri noensinne har jeg gått så mye barbent som i den flotte strandsanda her, aldri har jeg heller trent så lite over en så lang periode (etter 1977).

Har jeg savnet å trene mer? Nei, egentlig ikke. Vi har hatt gjester her nede hele tiden, og ferielivet med hovedvekt på stranda - men også litt sightseeing - har vært en herlig tidenes-lengste ferie. Inkludert bilturen Norge-Spania-Norge har vi vært borte i 33 dager når vi kommer hjem om noen dager.

De første ukene var barna Tone og Ole og Oles samboer Jannicke her, mens siste uken har vi hatt besøk av våre venner Mai-Britt og Knut fra Vormsund. Vi har fått med noen turer til Barcelona - inkludert en bomtur til Camp Nou der vi ikke kom inn på Barcelonakampen pga fare for uroligheter valgdagen (Catalonia vil løsrives fra Spania). Vi har vært på tur til fantastiske Guadalest, i Montserrat og i Andorra - og ellers hygget oss i Cambrils og Salou.
Men aller mest har vi vært på stranda her i Vilaforuny - og barbent-turene mine langs stranda er et av feriens beste minner. Ingen av turene har vært spesielt lange - dvs ingen bloggaktuelle turer. Det er like greit, siden jeg egentlig har bloggpause til jeg er ferdig med årets stolpejakt hjemme i Norge. Når jeg kommer hjem har jeg enda 10-15 dager med stolpejakt igjen av årets sesong (dvs til alle årets 3426 stolpeposter er besøkt).


I like stor grad som treninga her nede har vært "puslete", har spisinga og - kremt - øldrikkinga vært desto mer heftig. En stor brun mage er bevis på mange fine dager i sola og alt for mye pommes frites og spansk øl. Jeg har en jobb å gjøre når jeg kommer hjem!

Batteriene er ladet og aktiviteten skal opp igjen.
Årets altoppslukende aktivitet har vært 2000 kilometer på stolpejakt.... det blir nok en mer variert meny i vinter og til neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar