tirsdag 5. januar 2016

Året 2016 startet med klubbtrening i Losbymarka

Det var ikke mange som møtte på klubbtreninga jeg arrangerte fra Sørlihavna i Lørenskog på årets andre dag. Det bør bli bedre frammøte senere i vinter for at vi skal fortsette med treninger hver helg.

Som alltid var det en veldig hyggelig tur for oss som møtte opp, og dette gangen var det Trine, Bjørn, John og Gunnar. I tre minusgrader og litt vind gikk turen på grusveiene innover forbi Bjørnholt og Kirkerudgårdene, via hotellet og golfbanen i Losby, forbi Mønevann og videre sørover på skogsbilveiene til Bjønnebetet. Da var vi langt sør i Lørenskog og bare 2 km fra Enebakk og Oslo.

Tilbaketuren gikk via Mønevann, over golfbanen og langs Losbylinna (der det gikk hestejernbane i tidligere tider) tilbake til Sørlihavna. Det var is med litt kornet snø på veiene, så det gikk greit å løpe både uten og med piggsko.

Trine ved Losby Gods (hotellet)

På tur sørover i Losbymarka... Bjørn og Trine.

Vi har snudd på Bjønnebetet og traff på John og Gunnar igjen - som løp noen hundre meter lenger før de snudde.

Det var første gang jeg løp sammen med Trine, og store deler av turen løp vi sammen og skravlet, delvis sammen med Bjørn - mens de andre to lå litt foran i løypa. Det er hyggelig å bli skikkelig kjent med nye løpere på slike turer, Trine var definitivt ikke noe unntak!

GPS'en viste 22,5 kilometer, en grei første løpetur i 2016, og en fin oppladning til kveldens lutfisklag med gode venner på Råholt.

Iskald skytter!

Ved Mønevann.

Ned en bratt kneik mellom Mønevann og Vasshjulet...

Ved "Vasshjulet", motivet i Lørenskogs kommunevåpen. Her sto stolpen fra årets "Stolpejakt" ute enda.

Trine "bever".

Bra jobba!

20 km er passert, på Losbylinna.

Ellers har dagene før og etter nyttår bydd på en noe kranglete og oppblåst mage, så dagsformen er ikke prima. Det merket jeg spesielt godt på intervalløkta i går (mandag) på Spenst... da jeg nøyde meg med 15 x 60/60 i litt for dårlig fart. At vekta viser 4 kg mer enn i sommer må jeg også gjøre noe med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar