lørdag 26. november 2016

Felt av Fanny, men fin tur i Sessvoll-10'ern

Oooops, hvor i all v'æla skal dette ende? Jeg rakk å bekymre meg et tidels sekund før jeg smalt i isen 5 minutter ut på dagens trimtur ved Sessvollmoen. Hva skjedde; jo, en overivrig Fanny kom hoppende inn i bena mine - som i beste Stomperud-stil mistet kontakten med landjorda og brått ble minnet på at den var der likevel.

Gamle folk detter hardere? Slik føles det i alle fall hver gang jeg gjør en ufrivillig trynings. Nå blir det nok vond hofte og skulder en tid framover, men såpass må en gammal krok tåle...

Den overivrig og hoppende Fanny er ingen slik tobent dronning, men Frants Mohrs herlige 2 år gamle bofs. Jeg fikk egentlig som fortjent, for to minutter tidligere hadde jeg tråkket på foten til Fanny med piggskoa mine. På den annen side; fra danseskolen lærte jeg at det var kvinnens feil om hun ble tråkket på av mannen, så alt var din skyld, Fanny!

Stakkars Fanny, straffen var at pappa Frants satte på halsbåndet. Den andre bofsen på turen var Gry Løbergs 7 måneder gamle Napa som med disse 10 kilometerne var på sin lengste løpetur hittil, men det blir nok ingen langvarig pers med en maratonløpende "matmor".

Sola var lav, men det var en flott dag for løping!

Første av tre invitasjonsturer i Sessvoll-10'ern
Jeg la i forrige ut en invitasjon til tre åpne treninger i Sessvoll-10'ern, siden klubben ennå ikke har kommet i gang med vintertreningene. Jeg var spent om noen ville dukket opp, og var glad da jeg så både Marita, Gry og Frants på parkeringsplassen ved idrettsbygget på Sessvollmoen. For begge hundeeierne var det forresten deres første tur i løypa på Sessvollmoen.

Det var noen varmegrader, sol fra blå himmel og egentlig strålende forhold for løping. All isen i løypa mellom 2-5 kilometer gjorde at det der ble mer balansetrening enn løping, men resten av løypa var kjempebra for årstiden.

Jeg hater å fryse, og tok - som så ofte før - på meg et plagg for mye. To x ulltrøye var en for mye, straffen var en heit tur spesielt andre halvdel. Jeg må ikke gjøre den feilen neste lørdag, da satser jeg på å løpe to runder.  Gry har allerede meldt at hun kommer tilbake, så da blir jeg visst ikke alene da heller.

Når jeg kom hjem lå det en hyggelig melding på Facebook om at jeg hadde vunnet en "Tufte sportsneck" (bildet) i Stolpejakten på Gjøvik... den blir fin på senere turer!

Det ble litt balansering på isen eller i veikanten på de militære kjøreveiene mellon 2 og 5 km. Her blir det bedre med litt snø.

Her har Marita akkurat kommet på bena igjen etter et hardt møte med isen, så jeg var ikke alene om å innta horisontalen underveis på dagens tur. Marita var likevel sprek nok til å forlenge turen når vi andre avsluttet etter "bare" en runde.

Det kunne se ut som vindfall, men jeg tror disse buskene er pløyd ned at tanks i løypa vi nettopp har krysset. Slik var det ikke for to dager siden. Håper disse blir borte innen Champagneultra 18. desember.

Tilbake ved idrettsbygget på Sessvollmoen, takk for en fin tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar