onsdag 23. november 2016

På'n igjen, forkjølelsen har stukket av

Jeg er ikke ofte forkjølet, men når det skjer synes jeg fryktelig synd på meg selv. Heldigvis er det forbigående, og i perioden uten trening fikk jeg i stedet utført noen gode gjerninger.

For to uker siden ble det tre dagers involvering med Oles (junior) og Jannickes flytting til Fenstad, og sist helg ble det tre dager med fotografering og reportasjer fra Bislett Ultrafestival. En nabofest med pinnekjøtt og en Blues Brothers konsert i konserthuset i Oslo har det også blitt tid til. Og fortsatt jobber jeg for mye som vikarierende nettredaktør på kondis.no.

Nå er jeg omsider i gang med treninga igjen. Intervall på spinningsykkelen mandag, mer spinning i går, og en overraskende bra 45-minutters løpeøkt på mølle på Spenst Årnes i dag. Jeg har nå lagt ut invitasjon til trening i Sessvoll-10'ern de neste tre lørdagene, og lørdagen etter det igjen løper/går jeg 50 km i arrangørløpet dagen for ChampagneUltra.

Det er fint å ha noen fastlagte treninger foran seg, og utenom turene i Sessvoll-10'ern blir det mest trening på Spenst Årnes fram mot jul - og spinning på "hviledagene". Litt lenger fram har jeg planer om å prøve meg på Ecotrail 80 km igjen til våren. Det er det foreløpige treningsmålet.


Therese, Edel Marie, Tone og Ragnhild... to minutter før start på 24- og 48-timersløpet på Bislett. Det var det første av et firesifret antall bilder jeg tok på Bislett. 

Reportasjene mine fra Bislett Ultraløpsfestival:
Therese Falk vant Bislett 24-timers, slo alle gutta
Magnus Bø Thorud løp lengst på Bislett 12-timers


The Chicago Blues Brother bød opp til 2,5 timer i Oslo Konserthus som det virkelig svingte av! Fint avbrekk i hverdagen.

Gratulerer med nytt hus, Ole og Jannicke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar