fredag 17. februar 2017

Joda, jeg har klubba fortsatt

For to dager siden var det års- og medlemsmøte i Romerike Ultraløperklubb, i Trine Hattestad-salen på Bislett. Klubben har rukket å bli 8 år - etablert 6.2.2009 for å ha en klubb i ryggen for å arrangere ultraløpet "Kristins Runde".

Etter tre år var vi 34 medlemmer, et medlemstall vi syntes var veldig bra for en så spesiell løpeklubb. Men, så tok ultraløpsbølgen av for alvor; ultraløperne ble så mange at vi var ingen særinger lenger - og i klubben er vi 173 medlemmer. Nå er Romerike Ultraløperklubb Norges desidert største klubb for langdistanseløpere, et tall jeg og resten av styret er veldig stolt av. Om vi ser bort fra invitasjonen til klubbdannelsen i 2009 har ingen blitt forespurt om å melde seg inn - alle innmeldinger har kommet etter initiativ fra de som har meldt seg inn.

Minst like imponerende som medlemstallet er at nesten alle medlemmene har løpt ett eller flere ultraløp i 2016, det er altså ikke snakk om noen få aktive og mange støttemedlemmer, men nesten utelukkende aktive løpere - voksne løpere. Ja, ultraløping er en voksenidrett - ikke noe galt i det!

Jeg var ikke på valg i år, så lederklubba har jeg minst ett år til. Kanskje sitter jeg så lenge at jeg kan runde av med å skrive klubbens 10-års jubileumsbok (?). Sammen med meg er det helt minimale endringer i styre og tillitsverv år over år, noe som gjør det lett å drive klubben. Årets store nyhet er at klubben nå har overtatt arrangementet av Norges mest profilerte ultraløp: Bislett 24-timers. Det arrangerer vi 25.-26. november, det blir gøy!

Klubbens hjemmeside (som er en av mine mange fine klubbverv): www.romerikeultra.no

Årsmøte, medlemsmøte og pizza i møtelokalene på Bislett.

Medlemsutviklingen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar