søndag 26. februar 2017

Olav og ultrajentene på tur

Årets første ute-treningsuke ble avsluttet på hyggeligste måte med løpetur fra Frognerparken sammen med flere av klubbens jenter. I flott vintervær - ja, det har snødd, og plutselig var det vinter ute - møtte 12 av klubbens løpere til fellestrening fra Frognerparken. Som planlagt delte vi oss opp i to fartgrupper der jeg hadde ansvar for "saktegruppe" - og der var det jo skikkelig hyggelig med seks av klubbens kvinnelige løpere og altså gamle meg.

De jeg løp med var Marit, Lise, Marianne, Bente, Heidi og Andrea. To av de nyeste medlemmene (Bente og Andrea) hadde jeg ikke truffet tidligere. Det ble en rolig og hyggelig tur rundt det meste av Bygdøy, kyststien til Lysaker og mest langs langs trafikkerte veier tilbake til Frognerparken.

Litt over 17 kilometer ble det på oss i "saktegruppa" - og dermed landet jeg på 58 kilometer i vinterens første uke med uteløping. Det betyr ikke at jeg dropper mølletreninga framover, men det blir nok mer og mer utetrening igjen nå - det er tross alt bare 54 dager igjen til 60 terrengkilometer i KrsUltra.

Her er alle (unntatt meg og Magnus) som løp i dag: Fra venstre Bente, Andrea, Marianne, Heidi, Lise, Ninette, Ragnar, Louise, Marit og Arne.

Flere bilder fra turen:


Vi samles på broa i Vigelandsanlegget, like ved Sinnataggen. Med frammøte 09 måtte jeg reise hjemmefra 08 og stå opp 07.... huffoghuff - det er tøft for et superB-menneske, men belønningen gjorde at det var verd det.

Her har vi fått med Sinnataggen på bildet... men han ble ikke med på løpinga.

Magnus kom løpende fra andre kanten av byen, men nådde fram før vi la ut på løpeturen.

Gatelangs i retning Bygdøy.

Reglementert kryssing av Bygdøy Allé.

Her har vi kommet ned til badeplassen ved Huk, fra venstre ser vi Heidi, Bente, Gammeln, Andrea, Lise og Marianne. Marit tar bildet.

Over p-plassen like ved Kongsskogen. Her gikk turen på turveien gjennom Kongsskogen fra sør til nord og ut mot Bestumkilen.

Heidi på Kyststien like ved Maxbo, der stien starter.

Bente med Marianne og Andrea like bak. Nysnøen gjorde at det var supre løpsforhold.

Hei, ikke løp fra meg da!

Jenter på rekke... 

Jenter som slikker sol...

Jenter som tar bilder...

Så fortsetter vi langs den fine kyststien ved Veritasparken.

Vi har forlatt Kyststien, passert Lysaker og kommet til gangveien langs Ullernchausséen

Idyll ved Øvre Smestaddammen like ved Smestadkrysset.

Jenter på tur langs andedammen.


Det meste av dammen var fryst igjen, men i den åpne råka var det fullt av ender og også et par svaner.

Og her er mine svaner... langs Monolittveien.

Takk for turen! Vi er framme ved enden av Frognerparken.

Her har Ragnar, Magnus, Louise, Arne og Ninette tatt en selfie for å gratulerer klubbens Guro Skjeggerud med seier i Espoo 24-timers - målgang var 11:00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar