søndag 23. april 2017

Tur-o-sesongen er rett rundt hjørnet

Det er steder her i landet med kortere vintre enn her på Romerike - og hvor årets turorientering allerede har startet. Her på Nes starter vi derimot opp søndag 30. april, med åpningsarrangement på klubbens nye kart over Tomteråsen.

Akkurat det kartet ser jeg fram til, her har det ikke vært noe o-kart tidligere. For min egen del startet årets turorientering med utsetting av de 10 postene på Brårud i Fenstad. Riktignok var jeg en tur på snøføre for en måned siden for å plukke ut detaljene, men gårsdagens utsetting av postene markerte starten på årets turorienteringssesong for meg.

Det blir nok uansett veldig mye mer Stolpejakt enn tradisjonell turorientering på meg også i år, men alle Nes O-lag sine poster skal jeg i alle fall besøke.

Formen er rufsete om dagen, ikke helt sikker på hvorfor. Men det var toppers å gå litt utenfor sti i skauen på Brårud - men det var vått med isvann i myrene.

Nytt i år er at også Nes O-lag går vekk fra stifteklemmer og over til web-registrering av postbesøkene. Det skal bli morsomt å teste kartappen til o-forbundet, selv om den fortsatt ikke tillater direkte registrering av postrene med QR-kode, slik det er for Stolpejakten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar