onsdag 4. februar 2015

Hektisk innspurt før Lisboaferie

Jeg blir aldri lei av å reise på ferieturer, og nå som Mrs and Mr Engen er pensjonister åpner det seg mulighet for feriereiser "når-som-helst". Om ikke av ubegrenset omfang, så i alle fall med tanke på valg av tidspunkt.

Vi er ingen typiske sydenturister på jakt etter strandliv, så denne gangen valgte vi 8 dager i Lisboa - et sted ingen av oss har vært tidligere. Det nærmeste jeg har vært er to ganger som sjømann (1966 og 1967) i spanske Huelva like ved grensen til Portugal.

- Kaldere enn normalt for årstiden... meldte værdama på TV2 i dag, men det betyr likevel 12-13 varmegrader og sol, så dette blir nok fint både som ordinære turister og på mine daglige joggeseightseeingturer som jeg har planlagt.

Klubben vokser
Det har vært et par travle dager der jeg har prioritert å komme ajour med ulike oppgaver for Romerike Ultraløperklubb. Vi er nå langt over 100 aktive medlemmer og antall aktiviteter øker jevnt. Behovet for å fordele oppgaver på flere er åpenbart... men gøy er det likevel!

Trening hver dag
Fortsatt kan jeg "skryte" av å ha trent hver dag i 2015, 35 dager inkludert dagens harde spinningintervall her hjemme. I går var det styrketrening på Spenst og dagen før det skitur i Fenstad. Bra variasjon altså....  35 treningsøkter, 41 timer, 169 km gang/løp, 326 km sykkel, 20 km ski, 4 styrketreninger. 11 av løp/sykkeløktene er intervall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar