fredag 13. januar 2017

Hakk i plata; mølle - spinning - mølle - spinning - mølle - spinning ....

Treningsåret så langt kan greit oppsummeres som i overskriften. Annenhver dag har jeg løpt på mølle på spenst - annenhver dag har jeg tråkket på spinningsykkelen her hjemme: 13 økter der ingen har vart lenger enn 1 time og der alt har vært innendørs trening.

Det er litt sånn hakk i plate, normalt vil jeg jo variert mye mer. Men, den vonde skulderen tillater ikke styrketrening ennå, av samme årsak får jeg ikke gått på ski, og jeg sliter med å motivere meg for utetrening når det er kuldegrader ute.

Likevel føler jeg at den treninga jeg gjennomfører er helt grei for å få litt fart på bena. Mølleøktene annenhver dag har alle vært progressive økter med mest kortintervall - som innebærer 15-20 min løping i betydelig overfart i forhold til det som blir aktuelt på uteløpinga senere på året. Øktene totalt har i snitt vært på 9 kilometer inkludert oppvarming og nedjogging.

2x10x 60/60
Progressivt 1:00
13x 60/60
3000-test
20x 15/15
16x 75/45

Rolig langtur på mølle orker jeg ikke tanken på, det blir for kjedelig! Det betyr at jeg bare MÅ få rotet meg ut på noen turer i kaldværet snart.... Jeg venter på time hos manuellterapeut for å få vurdert skulderen - men er mer og mer skeptisk til om det blir noen skisesong på meg. Om bare to uker skal jeg på strategiseminar med Kondis til Pellestova, det blir litt kjipt om jeg ikke får gått på ski der...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar