torsdag 17. juli 2014

Ny opptur, dag 4 og 5

Bildet: Fra dagens tur i den gul/svarte 10'ern på Sessvollmoen

Gårsdagens sykkeltur ble en skuffelse, mens dagens 10-kilometers joggetur på Sessvollmoen var desto hyggeligere.

At sykkelturen ble en skuffelse var fordi bremsene hadde låst seg på terrengsykkelen, og syklinga ble innadørs på spinningsykkelen - mens sola steika utadørs. Jeg er håpløs på sykkelprepping, og har nå bestilt time for overhaling og rens.

I dag skulle jeg ha et kort møte med Marit for å diskutere mat-/drikkeservice til neste helgs Romerike Ultrafestival. Det kombinerte vi med å ta en rolig tur sammen i den nye 10'ern på Sessvollmoen. Turen gikk veldig rolig med litt mer jogging enn gåing på 1:16. I slutten av april, 3 måneder etter operasjonen, løp jeg på 1:05 - og jeg prøver vel på noe lignende på neste tur nå som jeg føler meg tryggere på å unngå flimmer igjen.

Marit i farta... hyggelig selskap på dagens tur!

Løypa jeg laget til Romerike50 er nå permanent merket av forsvarets folk, med skilter i Romerike Ultraløperklubbs farger! Kjempegodt merket, her finner alle fram uten problem. I og med denne kontrollmålte 10-kilometeren er det nå fem faste løyper fra idrettsbygget ved Sessvollmoen Garnisjon.

I dag var det jogging, om en uke skal vi arrangere ultraløp, og uka etter det igjen skal Marit ta meg med på "jomfru-kajakktur". Jeg gleder meg veldig til å prøve kajakk, og kanskje blir det "båt" på meg ved brygga utafor her snart (?).
 
GolfGammel'n
Både i går og i dag la jeg igjen en drøy time på golfbanen, mest på driving rangen. Det går IKKE bra, men likevel gradvis litt bedre om jeg ser litt stort på det.... Har nå valgt meg ut fire køller som jeg konsentrerer meg om å bli kjent med (3'er wood, 6'er jern, pitch og putter), så får det andre komme senere. Det er så usannsynlig mye det går an å være dårlig på i golf!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar