lørdag 18. oktober 2014

Nye runder i Sessvoll-10'ern

I dag ble det først en hyggelig vandretur med tidligere nabo Frank Filling som nå bor på Råholt, deretter en joggetur alene i hele 10'ern.

Enten det er snakk om tur eller trening er området ved Sessvollmoen ypperlig dersom man ønsker et lettgått eller lettløpt terreng.

Frank er jo nyinnflyttet i distriktet, så jeg tenker å ta han med på ulike turer - med Mistberget som neste post på programmet. 69-åringen (snart 70) er en sprek turgåer selv om også han har sin hjertehistorie.... med infarkt for seks år siden. I dag rakk vi bare 6,6 kilometer sammen siden han måtte videre, men det skal bli flere kilometer senere min venn.

Hjertepers på 10 km terreng
Jeg begynner å bli litt nysgjerrig på hvor fort jeg kan løpe uten å presse meg direkte hardt, så i dag var målsettingen å jogge rundt terrengløypa raskere enn 1:05:31 som er pers etter hjerteoperasjonen. Med litt gåing -  blant annet i motbakker - la jeg meg på snittfart 6:20/km... og det holdt jeg hele veien uten å anstrenge meg. Det ble 1:03:09 og 6:19/km, en heit tur med alt for mye påkledning. Det var bare 3 grader, men jeg var kledd for minus 20.
 
Løypa er fin nå på høsten...
 
...selv om det er mange store vanndammer på militærvegene mellom 3 og 5 km
 
Det var folksomt i skogen rundt Sessvollmoen i dag.
Det var militært NM i Infanteriløp med 180 påmeldte løpere.
Det vekket gode minner fra mange infanteriløp i yngre dager.

Her står NM-deltagerne og pugger meldinga de skal huske helt fram til mål.

Løypa var 11 km inkl en orienteringsdel. Rett inn her var det "måloppdagelse".
 
Jeg støtte på I-off Bredesen ved målområdet, men av naturlige årsaker hadde han ikke tid til å prate med meg i dag om løpsdatoer for Romerike50. Løp blir det helt sikkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar