søndag 30. november 2014

Første søndagstrening i Sessvoll-10'ern

Tom, Per-Einar, Mari, Therese, Erik, Kent, Ottar, meg; Vidar (foto: Bjørn)

Romerike Ultraløperklubb blir større - og vi tar nå første skritt fra utelukkende invitasjonstrening til innslag med faste treninger. De fleste søndagene fra nå og til påske blir det rolige langturer i den lettløpte terrengløypa ved Sessvollmoen, en 10 kilometers runde man kan løpe en, to eller flere ganger.

Jeg var spent på hvor mange som skulle møte i dag, men ble ikke skuffet. Litt etter 11:00 var vi 10 løpere inkl 2 gjester som la ut på den første runden. Det var -1 grad og 2 cm nysnø, fine løpsforhold altså på denne første vintertreninga. Gruppa delte seg helt naturlig etter noen hundre meters løping, og jeg slo følge med baktroppen. Uansett er det snakk om rolig eller ganske rolig trening for de fleste.

Hvis jeg oppfattet riktig var det to som sto av etter 10 km, resten løp 20 km - altså 2 runder. I gruppa mi var det hyggelig skravlefart sammen med Tom (1. runde), Ottar og Kent. Kent er vår nest siste innmelding, og interessant med han i tillegg til at han har slanket seg 30 kilo siste året og begynt å løpe, er at han bor i bakken rett ovenfor Feiringklinikken - bakken der jeg startet opptreningen igjen (mars-april) etter hjerteoperasjonen.

Vi brukte 1:11 og 1:13 på de to rundene... det var herlig å løpe i sporsnøen, og det var herlig å løpe sammen med andre. Jeg gleder meg allerede til neste søndag. Hvis du leser dette og har lyst til å være med finner du info om treningene HER

De første fire bildene nedenfor har Bjørn tatt, mens de fem siste er tatt med løpekameraet mitt:

Mari i løypa...

Vidar og Per-Einar

Tom og meg

Therese (som løp over 200 km på Bislett 24-timers forrige helg) og Erik
 
Deltagerne, nå inkl Bjørn (i orange trøye)

Kent og Tom ved 6 km på første runden

Ottar, Kent og Tom i lettløpt terreng

Kent og Ottar etter fullførte 20 kilometer

Veldig hyggelig frammøte...

1 kommentar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ website nổi tiếng Mỹ là mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    SvarSlett