tirsdag 11. mars 2014

Fire uker på Feiring

Det er "bare" seks uker siden jeg ble hjerteoperert på Feiringklinikken, og i dag fikk jeg telefon om at jeg har kommet med på et fireukers rehabiliteringsopplegg samme sted med start førstkommende mandag. Det blir et hyggelig gjensyn med et flott og trivelig sted.

Det var i utgangspunktet noen måneders ventetid, men jeg kom med allerede nå på grunn av et forfall. Jeg sa selvsagt ja takk... det er mye å lære om å leve med hjertesykdom, om opptrening, om medisiner og kosthold og mye mer. Det er ikke sikkert alt dette er nødvendig for meg - men det handler mye om å oppleve trygghet i hverdagen som fersk hjerteoperert.

Det ble litt hektisk virksomhet med ombooking av møter og gjøremål... men jeg har jo kvelder og helger fri slik at jeg kan være med på alle planlagte styre- og årsmøter den neste måneden. Selv om jeg fortsatt har vondt i brystet der inngrepet fant sted, føler jeg meg ikke syk. PC'n er jo mitt viktigste verktøy - og der er jeg 100% operativ.

Ellers har jeg tatt det rolig treningsmessig etter helgen og ikke minst etter forrige ukes 104 km. Femkilometer'n rundt golfbanen har vært rusledosen i går og i dag... og jeg har storkost meg i sola på terrassen. I dag var det 25 grader bak innglassinga helt til sola gikk ned.

2 kommentarer:

  1. Tenker du er et par hakk sprekere enn de andre som kommer til opptrening! Men fint å ta med seg et slikt opplegg, lykke til!

    SvarSlett
  2. Det er noen yngre som er like raske, men kondisjonen min matcher de ikke :-)
    Det som er litt spesielt for meg er at jeg kom hit veldig kort tid etter operasjonen (7 uker)...
    Varsel om svar gikk til feil adresse, derfor så jeg ikke kommentaren før nå.

    SvarSlett