mandag 24. mars 2014

Trening med strikk

"Olav gjør ting han ikke kan" begynner å bli en gjenganger her på Feiringklinikken. Men, det han ikke kan - det kan han lære. I dag hadde vi en treningsøkt med strikker - og jeg følte meg både svak og klønete, men dette var gøy. Med disse Reebok-strikkene kan man trene mange muskelgrupper, det tar liten plass hjemme og på tur - og det er noe jeg bare ha!

Egentlig er vel oppvarmingsøvelsene i gymsal enda verre for en stiv og langt fra ballettdansende gammel mann. Men det er morsomt å trene i sal...  kanskje jeg ender opp på treningssenter igjen.

På ettermiddagen hadde vi kursets første 4x4 økt, i ganske bratt motbakke. Før dette hadde jeg vært i samtale med sykepleieren min som viste meg verdiene fra mølleøkta ved inntak. Det viste blant annet et max O2-opptak lavere enn referansegruppen (alder/kjønn)... huff og huff. Jeg håper betablokkene er medskyldig i dette, og jeg forventer bedre måling allerede når vi er ferdig her om tre uker - og betydelig bedre når jeg er i normal trening igjen.

På vei ned mot Hyttebyen og Mjøsa
Bonustur
Etter 4x4 treninga fikk jeg med meg de to yngste på gruppa (38+42) og en av instruktørene på en 25-minutterstur i "yndlingsrunden" min fra Mjøsstrand via Hyttebyen og den fine stien langs Mjøsa tilbake til Feiringklinikken.

Ole Reidar

Kenneth og instruktøren

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar