søndag 30. mars 2014

Spøkelset i Tesiåsen

På lørdagens tur i Tesiåsen for å klargjøre tur-o-kart gikk jeg opp alt som var av stier i min hjemlige tusenmetersskog (ca 2x4 km). Terrenget er mest åpen fin furuskog, og ekstra åpent er det nå før løvet spretter.

Plutselig var det bare der; spøkelset!

Ca 100 meter fra stien så jeg da vitterlig noe som lignet på et levende vesen (?) Jeg gikk nærmere - og nærmere, og endte opp ved en fantastisk fururot som i akkurat den retningen så ut som.... et spøkelse. Ikke noe tyden på at dette var manipulert overhodet, dette er jo slikt som endrer seg fra år til år - og kanskje har ingen lagt merke til denne skapningen tidligere. I år blir det en av de 60 postene i Nes o-lags turorientering.

"Spøkelset" fotografert fra stien med telelinse.

Hei... slik ser jeg ut på kloss hold!

Synfaringen av det lille skogsområdet tok bare 3 timer - i strålende sol - og med jakke, lue og vanter stappet godt ned i sekken.

Det er tørt og fint i skogen nå...
 
Hestehoven dominerer fortsatt, men nå dukker hvitveisbladene  opp - og straks hvitveisen.

Familiebesøk
På kvelden (og natten) var vi på hyggelig søskentreff sammen med respektive - hos Reidun og Jens på Nordli gård i Lørenskog. Bilen sto igjen og måtte hentes søndag, av en eller annen grunn.


Før søskentreffet hilste vi på tvillingene til Sverre og Inger (Reidun og Jens to første barnebarn). For mindre enn to år siden var jeg toastmaster i Sverre og Ingers bryllup, nå er det travle dager med go'ungene Kaja Matilde og Ole Kristian.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar