tirsdag 22. august 2017

Uken har ikke 9 dager: Bloggpause for Stolpejegeren

Årets stolpejakt har tatt fullstendig overhånd for gamle meg, men jeg er 100% innstilt på å klare alle årets stolper - med et par forbehold: At jeg holder meg frisk og skadefri og at det ikke lanseres for mye mange stolpejakter som jeg pr i dag ikke har kjennskap til.

Det er også et par forutsetninger: At jeg utsetter alt som kan utsettes, der bloggingen fra de samme stolpejakt-turene er det desidert mest tidkrevende. Jeg må også få kona til å akseptere resten av borte-dagene, og jeg må klare jobben min for kondis.no og vervene i sameiet og Romerike Ultraløperklubb.

Ved å utsette blogginga rekker jeg det andre.
Men, jeg er 100% innstilt på å dokumentere alle stolpejaktturene også. Siden forrige blogginnlegg har jeg vært på  30 turer med 1300 stolper, tatt ca 4000 bilder og gått (jogget litt) 800 kilometer. Det har vært mye moro, en del slit og mange synsinntrykk. Det blir nok etterpåblogging langt utover vinteren.

Hva gjenstår av årets stolpejakt?
Jeg har hittil vært på 2713 av de 3007 stolpene som hittil har vært satt ut. Det kommer ytterligere ca 400 stolper, slik at totalen blir ca 3400 - og jeg mangler altså ca 700. Mye av dette medfører lange turer, to dagsturer med fly og antagelig tre todagersturer, den første i morgen og dagen derpå til Venabygdsfjellet.

Jeg ville gjerne utsatt denne fjellturen en uke til, men med det flotte været som er meldt nå må jeg bare benytte anledningen. Jeg vil gjerne ha tørt fjell der opp på haugevis av 1000-metere.

Det som gjør dette ekstra hektisk er at vi reiser til Spania 13. september, der vi har leid hus og invitert familien. Vi kommer hjem igjen først 17. oktober, to uker før årets stolpejakt avsluttes de fleste stedene.

Jaja, det skal nok gå, og jeg har lovet kona at det IKKE blir 100%-stolpejakt neste år! Det blir garantert en mer variert - og roligere - sommer enn i år.


I augustnummeret av Kondis har forresten sjefen intervjuet meg på en stolpejakt-tur vi hadde sammen på Gran 27. juni. Det ble et 5-siders oppslag. Artig med omtale, men det med "Stolpekongen" er ikke mitt påfunn. Toppbildet tok Marianne (sjefen altså) på samme turen.

Les hele saken HER


I forbindelse med stolpejakt på Koppang 13. juli ble jeg intervjuet av Østerdølen. 
Det var arrangøren av den lokale stolpejakten som initierte dette.

Les hele saken HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar