onsdag 26. februar 2014

Velkommen til OptimistGammeln

Min tidligere blogg http://krampegammeln.blogspot.no/ ble avsluttet med et innlegg 20 februar med overskriften "KrampeGammeln - fra ultraløper til hjertepasient". Sånn er det bare... jeg ble hjerteoperert 28.januar, løpskarrieren stoppet på 2146 konkurranser, livet går videre - det er masse muligheter der ute, jeg er en evig optimist!

I høyre marg har jeg oppsummert kort hvilke tanker jeg har med den nye bloggen. Om jeg får få eller mange lesere er ikke veldig viktig, dette blir like mye min egen "minnebok". Men kan jeg inspirere andre med noe av det jeg skriver er det mer enn hyggelig. 

Nå er det jaggu slutt på løpinga te’n Olav fra Vormsund
Han som har løpt og løpt mer enn den ivrigste hund
Hjertet sa stopp
Det var en slags propp
Men nå er’n fiksa på Feiring og atter frisk og sunn.

4 kommentarer:

  1. For en herlig optimisme og et ukuuelig pågangsmot du har Olav. Du er til inspirasjon for mange, gleder meg til å følge bloggen din videre :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Bodil.
    Det er deilig å kjenne at energien kommer tilbake, det hjelper med godt humør og optimisme - glad jeg har den egenskapen!

    SvarSlett
  3. Hei Olav!
    Gratulerer med ny OptimistBlogg! Og tusen takk for mange fine reportasjer på Krampegammel'n, som var en av inspirasjonskildene mine da jeg startet SportsBloggen for noen år siden.

    Det viktigste nå er at du blir bra og tar vare på helsen, noe jeg er sikker på at du gjør. Det viser du jo tydelig allerede, med ny blogg full av optimisme og livskraft! Stå på!

    Og forhåpentligvis så treffes vi i forbindelse med løp og trening fremover også, selv om det ikke blir med startnummer på brystet.

    Fortsatt god bedring - og lykke til videre, OptimistGammeln!!!

    SvarSlett
  4. Takk Frode.
    Varsel om svar gikk til feil adresse, derfor så jeg ikke kommentaren før nå.

    Ja, jeg skrudde umiddelbart på en annen bryter, og har det etter omstendighetene veldig bra. Nå en måned senere er jeg i bra trening... vi ses nok på mange løp (men det med startnummeet er det verre med)....

    SvarSlett