fredag 14. november 2014

Noen dager med Lilotrening

Lilotrening betyr jogging med bråstopp, hold igjen og hal-og-dra. Ole og Jannicke har vært fem dager i Roma, så Lilo ble satt igjen hos oss i Vormsund. Dermed ble det en uke med hovedsakelig Lilotrening... relativt korte joggeturer 50-60 minutter og helt sikker mer urytmisk enn  rutinerte hundeeiere opplever.

Egentlig går det ganske bra så lenge jeg er løpende, men dersom jeg legger inn noen gåskritt benytter Lilo anledningen til snusende utskeielser av kortere og helst lenger varighet - og da er'a ikke lett å rikke på. Takk Lilo, det har uansett vært noen fine turer med deg.

Noen sekunder fra dagens joggetur med Lilo i Golfbanerunden Vormsund "En gammel sprek hund (10 år 31.12.) og en litt mindre sprek gubbe på joggetur i Vormsund":


Hjæææælp.... hold deg litt i ro nå da!!!
 
Årets første julepresang?
 
Det fulgte ikke med noe brev, så enten fikk jeg gaven som fordelskunde med alt for store lån (les; store rentemarginer til banken) eller som bedriftskunde (les; med store innskudd og null rente). Uansett, lua er den flotteste jeg noen gang  har hatt. Skikkelig Phenixlue med norsk flagg (og selvsagt DNB-logo) med foret fleece på innsiden. Lua er testet og godkjent, kunne ikke vente til julaften!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar