søndag 15. mars 2015

Med bryggefolket på båttur - og med joggesko i bagasjen

Forrige helg var jeg med "Fenstadkara på tur", denne helgen har jeg vært med "Vormsund Brygge-naboer" på Kieltur og neste helg er det klubbsamling med Romerike Ultraløperklubb i Stavern. Ganske så ulike vennegjenger, men alt er like hyggelig- og alltid er det mulig å putte inn litt mosjonering...

I forbindelse med helgens Kieltur passet jeg på å sykle litt før vi reiste fredag formiddag, lørdag formiddag besøkte jeg trimrommet på Color Magic (se bildet) mens de andre var på Löwenbräu pub i Kiel, det ble også en solid økt på dansegulvet, og på søndag fikk jeg en fin tur i vårværet etter hjemkomst.

Det skal innrømmes at det ble alt for mye usunn "løperdrikke" både fredag kveld og lørdag kveld - men formen var helt OK både på mølla (13 km) og i Ringsbyrunden (12 km) her hjemme.... begge treningsøktene var "50/50 ultraløpstrening" - dvs gang/jogg  i like doser og snittfart på drøye 6:50 min/km.

Jeg er fornøyd med at jeg fikk beveget meg såpass mye på en weekend der trening definitivt ikke var hovedtema. Nå følger derimot tre uker med ganske mye trening (håper jeg) som er starten på oppkjøringen til årets første ultraløp, EcoTrail Oslo 23. mai. I denne perioden håper jeg også at det blir noen fine opplevelsesturer å skrive om... veldig lenge siden sist nå.

Noen bilder fra Kiel-turen med Color Magic:











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar