tirsdag 15. april 2014

En (alt for) dyr "Harrytur"


Ikke handla vi sprit eller vin eller øl, ikke handla vi tobakk, sigaretter eller snus - likevel ble det en alt for dyr "Harrytur" til Charlottenberg i dag. Kjøtt, flesk og andre matvarer skal heller ikke ha skylda, heller ikke alt det andre vi handlet på SportsShoppen, Hypermat, Jula og hva det nå heter alt sammen.

Nei, det var fint vær, det var stille i trafikken - en typisk dag for fartskontroll på veiene. Ikke langt fra Sander sør for Kongsvinger var jeg litt for rask i en 60-sone. Jeg var "alene" på veien, det var ingen å se, verken biler eller gående - før onkel plutselig sto det på landevegen og vinket meg inn. Neida, ingen unnskyldning, jeg kjørte i 72 i 60-sonen - men det skal i alle fall ikke påstås at det var stygg eller uansvarlig kjøring.

Dette er litt typisk for det jeg opp gjennom årene har samlet av fartsbøter, det har blitt en del. Ingen, INGEN, har kommet etter stygg kjøring. Det vanligste har vært lite trafikk og god tid - en slik situasjon da du bare cruiser av gårde og ikke følger godt nok med på speedometeret eller ser etter onkel i grøftekanten. En slik dag da politiet burde avspasert og heller brukt kreftene når det virkelig er noen mening i det.

Men altså: Jeg brøt fartsgrensen og jeg aksepterer boten på 2.900 kroner - og jeg er ikke mer enn middels grinete heller. Dermed går jeg fra null til to prikker.... det en tross alt en stund siden forrige uhell.


Styrketrening
Jeg rakk litt trening i dag også; 1 time variert styrketrening med blant annet fitnessball og strikk. Det krever litt ekstra vilje å gå løs på slik trening, i alle fall hjemme. Løping eller gåing er det lettere å motivere seg til, så nå må jeg melde meg inn i treningsstudio for å sikre variasjon i treninga.

2 kommentarer:

  1. Æsj hadde håpet å lese om ny sykkel eller noe jeg! Surt med bot men håper du får en fin påske uansett! :-)

    SvarSlett
  2. hehe, den (alt for) dyre sykkelen kjøpte jeg for to år siden....

    SvarSlett