torsdag 10. april 2014

Siste kveld på Feiringklinikkens rehab

Noen holdt ut lenger enn de andre...
 
Det har egentlig vært fire fantastisk fine uker på rehab her i Feiring. Helst skulle jeg  vært hjerteoperasjonen foruten, men når det først er slik, kunne jeg ikke vært et bedre sted på rehab. Mye tyder også på at vi 17 på gruppa har vært en spesielt fint og sammensveiset og motivert gjeng.

Etter dagens tapasparty i treningskjøkkenet ble de fleste sittende til midnatt i salongen ved resepsjonen... der vi tillot oss et par alkoholenheter og ellers hadde det hyggelig sammen.

Tur med Mari
Tidligere i dag kom Mari på besøk fra Hurdal, og ble med meg på en 9-10 km's tur i egentreningstiden vi hadde til rådighet. Det ble mye hjerteprat og mer ultraløpingsprat... så de nesten 100 minuttene gikk fort. Mari skal om to uker debutere på ultraløp i Skottland - en løp jeg også var påmeldt til.

Litt senere på dagen hadde vi ei ganske hard hjertetrim-økt i gymsalen.... og jeg opplever at det fungerer mye bedre å henge med nå enn første uka - selv for salens stiveste (?) skikkelse.

Det snødde lett under det meste av turen med Mari.
I høyden hadde det lagt seg noen få cm snø.
 
Tapasparty
Kjøkkentjenesten - eller "praktisk kosthold" som det heter - ble avsluttet med tapasparty i dag. Alle på gruppa og fire av instruktørene var med. Det var hyggelig og det var mye god mat. Mitt bidrag i dag var "Blåbærpai med kesam og hasselnøtter" - og ei solid økt ved oppvaskbenken.
 
Bare sunn kost...
 
God og sunn kost...
 
Tapastallerkenen min  (1. runde).

Her koser'n seg!

Kokker og gjester...

Blåbærpaien som Bjørg og jeg serverte.

2 kommentarer:

  1. Oj, så mye god mat da! Ser ut til å være midt i blinken for meg mange av disse rettene, jeg som ikke spiser kjøtt. Venter på Olavs Kokebok!

    SvarSlett
  2. Ja, mye god vegetarkost og annen sunn god mat her...
    Det med Olav's kokebok er kanskje ikke alt for sannsynlig (?)

    SvarSlett