mandag 7. april 2014

Skumringstur til Disserudskjæret

I skumringa bestemte jeg meg for en tur til Disserudskjæret... forrige ukes besøk endte på Fagernesskjæret litt enger nord. Itteno' tull i dag derimot, nå tok jeg den logiske ruta ned mot Mjøsa fra Disserudgårdene. Jeg fant skjæret, og det var landfast med en meters margin - likevel må det svømmes ut hit ved normal vannstand (ca 123 moh).

Det ble en fin kveldstur på 9 kilometer... i stedet for kveldsmat. Det var litt brutalt å passere et hus der det luktet stekt flesk, med vissheten om at jeg på rommet bare hadde "Nutrilett Premium dark chokolate bar" og et lite beger yoghurt.

Denne utedassen fant jeg for sent.
Litt før måtte jeg et nødvendig ærend mellom buskene... og i mangel av papir hadde jeg valget mellom mose eller å ofre boxer, t-skjorte eller vanter. Jeg valgte mose.

To treningsøkter og pårørendedag
Tidligere i dag hadde vi to treningsøkter innimellom ulike forelesninger på den såkalte "pårørendedagen". Else var også med - men ikke på treninga. Dagens første økt var ei lett økt med strikker i gymsalen, andre økt var 4x4 maks gangfart i "kjerkebakken" på oversiden av riksvei 33. På den siste fikk jeg tatt ut det jeg hadde, og perset solid fra tilsvarende økt i forrige uke.

Flere bilder fra Disserudskjæret:

Det var landfast med god margin....

En liten sjø hadde dannet seg... men det gikk ei "steinbro" midt over.

Fra Disserudskjæret med utsikt nordover Mjøsa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar