lørdag 5. april 2014

Noen konkurrer videre - uansett !

På bildet som Bjørn Hytjanstorp tok i dag står jeg sammen med Vemund Wemundstad og Henning Høgheim. Vemund løper i M70-74 mens Henning er i M75-79, og de har overhodet ikke planer om å slutte å konkurrere. (Jeg glemte å ta med Ull/Kisa-jakka mi).
 
Det er ikke alle som legger inn årene selv om de blir hjerteoperert, får nye knær og hofter eller rammes av andre plager. På Jessheim i dag, under UKI-karusellens 1.løp, møtte jeg mange jevngamle og eldre løpervenner... og med et par unntak har alle fortsatt å konkurrere. Kanskje de skal prøve å ta igjen mine 2.154 konkurranser (?)

Veldig mange av disse godt voksne karene kom bortom for å høre hvordan det sto til med meg etter operasjonen, og jeg fikk sykehistorikken deres på kjøpet. Det er åpenbart ikke noe i veien for å konkurrere videre selv med hjerteoperasjoner og annen lei historikk.

Jeg legger for så vidt ikke inn årene etter hjerteoperasjonen, men jeg har altså bestemt meg for ikke å konkurrere lenger. Likevel kommer jeg nok til å trene mer enn de fleste av karene jeg møtte. Jeg ser også fram til å treffe "de andre" med jevne mellomrom når jeg er ute på løp som kondis.no-reporter. Vi har jo behov for å juge og skryte litt... og om både gamle og nye meritter.

Eller... er det konkurranse når jeg stiller i gåklassen (uten tidtaking) sammen med Tone i Baksjøløpets 11 kilometer i morgen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar