fredag 31. oktober 2014

Høstblot med Skogkarene for 12.gang


Å treffe gode venner - og ikke minst gode venner med felles interesser - er noe helt spesielt. Når du kjenner dem alle - og likevel stort sett ser dem bare en eller to ganger i året; da er slike dager som Høstblotet noe jeg alltid ser fram til.

Skogkarenes klubb samler godt voksne orienteringsløpere - i vårt tilfelle i Romerikegruppa (SKK Romerike) - til årlige vårblot og høstblot der Høstblotet er vårt "årsmøte" med valg av Skogråd og opptak av ferskinger. Som rådsmedlem og løpsmester har jeg et spesielt ansvar for å ta i mot ferskingene og sette dem på en orienteringsmessig prøve... resten er vår lille harmløse hemmelighet.

Det var sol på formiddagen da jeg satte ut poster... som skulle finnes i mørket.

På formiddagen var jeg ute i skogen og satte ut orienteringsposter, og under selve Høstblotet hadde jeg tilrettelagt en Quiz-løype med 13 spørsmål slått opp langs en skogssti. Men aller mest handler dette om å mimre, få oppdateringer og juge litt sammen. Vi er nå 55 karer i SKK Romerike og 29 av dem var tilstede på gårsdagens høstblot. Jeg har vært med i 14  år og møtte på Høstblotet for 12. gang, likevel er jeg for en unggutt å regne i denne gjengen - jeg er fremdeles klart under snittalder for de som er med.

De som kom tidlig hadde ekstra god tid til å mimre, juge og grille pølser.
 
20 liters kaffekjele hører med...
 
Så juger vi litt til....

En av mine 13 Quizposter studeres av superveteranene Alf og Hans.

Mens vi venter på mørket og ferskingene blir noen stående ute...

...mens andre hygger seg i lavvoen.

Målposten... jeg venter på ferskingene.
Og ennå var kvelden ung... og mens termometeret krøp ned mot 0 trakk vi etter hvert innadørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar