onsdag 10. februar 2016

10 dager på lavgir - men da kan man gjøre noe annet

10 dager har gått siden treningsturen med klubben i Lillestrøm 31. januar. Det har vært 10 dager med bare puslete trening ni av dagene; 30 minutter hver kveld på spinningsykkelen. For to dager siden prøvde jeg med med både kortintervall og styrketrening på Spenst - og mageirritasjonen (forkjølelse?) er nå nærmest borte, så da kan jeg få trent skikkelig igjen.

Det ble et par dager med sykkel også dagene etter Spenst-treninga, men det var for at jeg skulle bli ferdig med de nye hjemmesidene til Romerike Ultraløperklubb. Det er det som er så bra: Når jeg ikke får brukt så mye tid på turer eller trening rekker jeg noe annet i stedet.

Jeg har vært misfornøyd med den blogglignende hjemmesiden vi har hatt til klubben de siste 5 årene - men nå fikk jeg satt av nok tid til å lage nye sider basert på plattformen til IdrettenOnline. Resultatet er jeg både stolt av og dermed også fornøyd med!

romerikeultra.no

I morgen er planen å reise til Sarpsborg på stolpejakt igjen. Det rapporteres om snøfritt terreng, så jeg gleder meg til både stolpejakt, snøfritt terreng og en langtur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar