mandag 1. juni 2015

Blir jeg klar til Lysefjorden Inn?


Dagens treningstur bar litt preg av risikosport med kvist og kvast flyende i lufta fra det som var av trær langs løperuta.... det var kraftig vind, men jeg unngikk å få greiner i hodet.

Det er 9 dager siden EcoTrail 80 km og 5 dager til Lysefjorden Inn 62 km. Bena er klar for ny dyst, det er for så vidt også resten av skrotten, men jeg har en irritasjon i "mageroten" omtrent som jeg tidligere har hatt etter forkjølelser. Jeg har ikke vært forkjølet... men denne irritasjonen gjør meg likevel usikker foran løpet inn til Lysebotn.

Jeg jogget/gikk 10 km på variert underlag i dag på 65 minutter... en helt grei ultraløpsfart, men ikke uten at jeg følte meg både litt oppblåst og "kilen" øverst i mageroten. Jeg vil helst at disse symptomene er borte for at jeg skal starte på lørdagens styrkeprøve. Jeg skal på en tur med løpevenner fra Sessvollmoen i morgen, og allerede onsdag må jeg pakke sekken for avreise til Sandnes.... Skulle gjerne følt meg litt bedre til da, men jeg kan vente helt til fredag kveld med å bestemme meg for å løpe eller bare fotografere under Lysefjorden Inn.

Det var frisk vind på elvene i Nes i dag,
men det er ikke lett å se på fra kirkeruinene.


Melvin Tux - min nye ultraløpsvenn:

Forrige lørdag ble jeg kjent med Petter Vabog under EcoTrail, vi løp sammen i store deler av løpet. I dag oppdaget jeg at han hadde en annen og morsom identitet: "Melvin Tix" - ballong- og trompetklovnen som bl.a. har 20 år som klovn i Telemark Sommarland, og som jeg (og barna) har sett flere ganger.

http://melvintix.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar