tirsdag 6. oktober 2015

Løypejusteringer Vintermaraton

I ettermiddag ble det et avbrekk i jobbinga for å måle opp løypa til Jessheim Vintermaraton. Byen utvikler seg hele tiden, og nå var det mulig å ta i bruk ny løype ved Tverrveien under jernbanen - og også unngå noen vriene kryss og ikke minst broa over jernbanen. I tillegg har nye gangveier muliggjort en bedre inn- og utløping fra stadion.

Tore Ragnar og jeg syklet først hele den korrigerte runden - som var litt for kort, og syklet så litt tilbake for å finne en passelig ekstrasløyfe. Endringene gjør løypa enda bedre og mer lettløpt enn tidligere - og hovedtrasèen er beholdt. Så får kontrollmåling sammen med Kondis førstkommende helg vise om løypa er nøyaktig en kvart maraton eller om det blir nødvendig med litt finjustering.

Ellers er det gøy å se at påmeldingen har kommet bra i gang og at det ligger an til nok en ny deltagerrekord... det er nå fem år siden jeg tok initiativ til en revitalisering av løpet samtidig som løpet skulle flyttes til den nye friidrettsstadion. Utviklingen har vært svært god, så det er morsomt å være litt involvert i dette løpet fortsatt. Påmelding og info.

Jeg vurderer å løpe en eller flere runder 15. november for å lage reportasje til kondis.no.... men uten startnummer,  jeg har jo sluttet med slikt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar