torsdag 22. oktober 2015

Hytteplanmila.... så gøy ut!

Lørdag var jeg i Hole utenfor Hønefoss for å lage reportasje på www.kondis.no fra Hytteplanmila. Der var det også 2000 andre - som i motsetning til meg skulle løpe!

Arrangøren hadde laget en flott ramme om løpet "på landet" med arena inne i en idrettshall, og der skulle altså "alle" være med, bare ikke jeg. Det er ikke fritt for at det koster litt ikke å konkurrere mer - ikke en gang delta. Jeg hadde ikke med treningstøy, hvis ikke hadde jeg nok sprukket og jogget rundt i trimklasse uten tid - og likevel rukket å ta bilder fra hovedløpet. Slik ble det ikke...

Så lenge jeg konkurrerte selv syntes jeg det var nesten like hyggelig å være på løp som reporter, som å delta selv. Dette ble litt annerledes nå som jeg ikke konkurrerer og bare er reporter. Selvsagt er det kjempehyggelig å komme ut på løp og treffe haugevis av løpevenner, men det har skjedd noe med motivasjonen.

Kanskje er det forbigående, kanskje er det misunnelse, kanskje vil dette over tid også føre meg vekk fra reporterrollen? Eller kanskje....nei! Jeg har lagt opp!

Reportasjen fra Hytteplanmila: Deltagerrekord da Grøvdal og Kibrab vant Hytteplanmila

Hans Edgard Rakeie var en av mange fartsholdere... kanskje det kan være et substitutt for gamle meg, å stille som fartholder, noe jeg jo har gjort også tidligere ved enkelte anledninger. Da er jeg jo med - men uten å konkurrere. Det var jo bare det å konkurrere jeg skulle slitte med!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar