torsdag 27. mars 2014

Kjøkkentjeneste og linsesuppe

Rehab på Feiring innebærer mer enn trening. Det er fulle "skoledager" med opplæring i helse og livsstil, endringsprosesser, kosthold, treningslære, sykdomslære, gruppesamtaler - og stort sett to treningsøkter hver dag.

I dag var det tid for noen timer "Praktisk kosthold" - og det foregikk på treningskjøkkenet der halve gruppen - ni stykker - skulle tilberede 8 retter til middag (supper, salater, hovedretter, dessert). Hvis dere lover ikke å røpe det for madammen; det var gøy å lage mat!

Etterpå var det smaking på samtlige retter, og selv nå 7 timer senere er jeg mettere enn mett... altså var maten god - og spesielt fornøyd var jeg med linsesuppa Bjørg og jeg hadde ansvaret for.

Marit (kostholdsveileder), Jens, Odd og Kenneth.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar