fredag 26. desember 2014

En kald time med skoknirk

Det var kaldt for nissen i dag....
 
Du kjenner sikkert lyden; sko som "knirker" når man går på snødekte veger i kaldt vær. I dag var det +/- 15 minusgrader her i Vormsund, så jeg byttet ut joggeturen med en gå-tur - en knirkete time i kaldt men flott vintervær. Etter et par dager på spinningsykkelen inne var det deilig å komme ut i frisk luft igjen... og dagens lærdom var at jeg trenger tykkere vanter når jeg går enn når jeg løper!

Vinter'n en nå fin da....

Stien i Arnestadskogen brukes året rundt...

Vinter på Rommen Golfpark.

Vinter langs riksveg 177.

2 kommentarer:

  1. Ha ha - uttrykket "pluss minus femten minusgrader" kan man ha mye moro med. Kan vel i prinsippet bety opp til 14 plussgrader, eller ned til 30 minusgrader, siden utgangspunktet er "minusgrader". Hvis du skjønner. "Er det minusgrader? Ja, pluss minus femten." (Mye moro man kan ha under en reklamepause annen juledag, som du ser :) Fine bilder!

    SvarSlett
  2. Ja, Helge.... det henger nok også litt sammen med hvordan man bruker ulike uttrykk i en arbeidssituasjon eller privatlivet. Jeg skrev +/- 15 grader som for meg betyr ca 15 grader, men ved å skrive pluss minus femten ser det annerledes ut.
    Jeg liker ikke å bruke ca i noen sammenhenger, trives bedre med +/- varianten som for meg er mer presis siden jeg har vært ute i en temperatur som varierte litt fra sted til sted der jeg gikk.
    Ellers må du og jentene dine ha en fortsatt fin jul, med eller uten reklamepauser!

    SvarSlett