mandag 29. desember 2014

To timer på tur med Frank i løssnø

Frank er en tøffing, og 70-åringen som vi hadde surpriseparty for  3. juledag sa ikke nei takk når jeg fristet med en "liten" tur i terrenget ved Sessvollmoen.

Hva en ultraløper mener med en liten tur er kanskje ikke helt relevant for hvermansen, men Frank er ikke den som klager.

10 kilometer i terreng med 10 cm dyp snø, og med alt for varm påkledning (til tross for -10C) var i alle fall faciten for Frank - som altså var med meg på godt og vel to timers romjulstrim. Det var en hyggelig tur, og forhåpentligvis vil Frank bli med meg på flere turer senere - dette var den tredje i høst/vinter.


Det var fint å få sjekket løypa som jeg skal bruke til Romerike50_ChampagneUltra nyttårsaften. Det var helt greit løpbart, i alle for de som er vant med å løpe i terreng. Det hadde vært en del folk rundt løypa før oss, blant annet Bjørn som løp ut på en runde omtrent samtidig som vi startet turen vår. Jeg fikk også børstet snø og rim av alle løypeskiltene.







Franks surpriseparty 27.12.
Noen bilder....



 
Travle juledager
Mange har travle juledager med middager her og der, så også med oss. I går var vi hos Petter og Karin (og hennes søsken) på Råholt til Lutefiskmiddag (illustrasjonsfoto...). Herlig mat med Petter som flink kokk (også i år) og hyggelig samvær til langt på natt. Nyttårsaften kommer Petter og Karin (og noen andre) hit til oss. Heldige er vi som slipper å sitte alene...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar