søndag 14. desember 2014

Sessvolltier'n i hyggelig selskap


Andreas, Louise, Kent, Marie og meg før dagens treningstur (foto: Bjørn)

Det har blitt mange fellestreninger med klubbvenner og andre løpere de siste årene, og det er ikke ofte turen går uten å stifte et nytt bekjentskap. På forrige klubbtrening fra Sessvollmoen var det Kent Hertaas, og i dag var det datteren Marie. I den andre enden av skalaen har vi Bjørn Hytjanstorp, kanskje den jeg har løpt mest sammen med de siste årene.

-3 grader, vindstille, men speilglatt i skauen...
det siste vet vi ikke ennå da dette bildet ble tatt (av Bjørn)
.

På en ellers tung treningsdag var det som alltid hyggelig med selskap på joggeturen. Det var forresten glattere i Sessvolltier'n enn jeg noensinne tidligere har opplevd det, og piggene var savnet. Allerede i første motbakken måtte jeg ned på alle fire, og slo opp igjen et sår på høyre knoke - et minne fra alle-på-en-dag-turene i Sarpsborg tidligere i høst.

Litt på grunn av såret som ikke stoppet å blø (ingen fordel å bruke blodfortynnende medisin) og mest fordi jeg kjente meg litt uggen - ga jeg meg etter bare en runde i dag. De fem andre løp to runder, men jeg var i området til jeg så at alle andre kom skadefritt til mål.

Den siste uka har jeg jogget 59 kilometer (og syklet 54km)... det er klart mest etter hjerteoperasjonen, så det var vel litt av grunnen til at jeg ikke var helt opplagt i dag. Jeg har også jobbet litt for mye de siste dagene. Det merkes at 50 km+ løping på en uke er noe helt annet enn 100 km+ rask gange.... men skal det bli noen ultraløp på meg neste år må jeg tåle såpass.

Bjørn var litt uheldig i dag. Han havnet i et vakuum bak Andreas/Louise som åpnet hardt, og løp fra Kent, Marie og meg som tok det rolig. Bjørn løp 20 kilometer dønn alene på fellestrening.
 
Kent og Marie, far og datter - nytt veldig hyggelig bekjentskap.
Kent bor i Feiring, Marie på Jeløya.
 
Louise Skak, vår speke danske jente som er ganske ny i klubben.
4. januar og 22. februar har hun tatt på seg å lede klubbtreningen på Sessvollmoen,
det er jo en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre løpere.
 
Et lite kutt skapte mye søl!
 
Test på "Ultraløpsfart 2015" 3+1
 
Bildet er fra fredagens "ultraløpstrening" - der jeg testet 3+1 i terreng med hodelykt.
Jeg jogget 3 og gikk 1 minutt i halvannen time på golfbanen (roughen).
Dette gir 25% gang, og likevel 7:30/km - så neste test bli 3,5+1,5 (30% gang).
8-9 min/km er mer enn tilstrekkelig for å klare makstiden på f.eks. UltraVasan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar