onsdag 15. april 2015

Eksemplarisk rehabiliteringspasient!

- Høres ut som du er en eksemplarisk rehabiliteringspasient! Har snakket med avdelingsoverlegen som synes  at opplegget ditt høres veldig bra ut. Vi synes det er helt greit med langvarig trening på moderat intensitet slik du beskriver at du gjennomfører det. Lykke til

Den som skriver dette i en e-post i dag er lederen for rehabiliteringsavdelingen på Feiringklinikken. Jeg har jo lært at det er bra også for hjerteopererte å trimme, og også ta i skikkelig på intervaller og styrketrening, men hva med mer langvarige belastninger - det fant jeg ikke noe info om noen steder. Jeg sendte et brev til Feiringklinikken og avsluttet med:

- Går det an å si noe om langvarig trening bør unngås – eller om det er greit (puls under x%) så lenge kroppen ikke reagerer negativt på noen måte?

Svaret jeg fikk er jeg fornøyd med.
Da skrider jeg fram som jeg har planlagt, med et siste løperår der noen morsomme ultraløp skal få avslutte løps"karrieren" min. Da må jeg også løpe litt mer enn jeg egentlig har lyst til, slik som i dag da det ble 9 km i terrenget ved golfbanen.

Før gårsdagens årsmøte i sameiet (som jeg leder) rakk jeg 45 minutter med fitnessballen og strikkøvelser på terrassen - det var første gang siden 14. august i fjor!! Mandag syklet jeg intervaller på spinningsykkelen, og i morgen blir det mølleintervall på Spenst.... så det blir da litt variasjon utover de rolige langturene.

I skogkanten møtte jeg på to rådyr i dag.... de stoppet opp og poserte for meg!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar