mandag 5. mai 2014

Heia avisa Raumnes


"Raumnes" er lokalavisa for Nes på Romerike - en helt OK lokalavis som er et must for oss som liker å følge med på det som skjer i hjembygda. Joda... de har nettutgave også, men akkurat avisa liker jeg å lese på papir selv om jeg får opp og leser mange nyheter fra lokalavisa Raumnes, regionsavisa Romerikes Blad og fotballavisa VG i feederen min.

Hvorfor jeg er ekstra fornøyd med avisa akkurat nå er lørdagens leder, der redaktør Terje Smith skriver om viktigheten av trim generelt og om turorientering spesielt. Heia! Det er kanskje ingen stor nyhet i hverdagen, men trim kan faktisk bidra til at de aller fleste lever lenger og bedre enn de ellers ville gjort - og DET er vel likevel en skikkelig stor sak (?)

I samme lørdagsavisa har de forresten tatt inn det jeg sendte dem om "Spøkelset i Tesiåsen" som jeg har skrevet om her på bloggen tidligere.

Lørdagstrimmen min var på spinningsykkelen, en halvsvett time inkludert 30x 25/35 stående. Det er fare for at det blir tunge ben på turorienteringa i morgen.

Ellers gikk mye av lørdagen med til redigering av bilder fra Stomperudkarusellen, hvorfra jeg for første gang på to år har lagt ut en lang bildeserie: Monsrud og Foss raskest på Sørum

Per Erik Monsrud var raskest av gutta på Sørum.
 
Dorte Foss vant kvinneklassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar