lørdag 17. januar 2015

Så ble det treningsstudio igjen...

Ikke at jeg har noe i mot treningssentre, heller tvert i mot. Men jeg foretrekker jo helt klart å trene ute. Likevel har variasjonen i treningen blitt for dårlig etter at jeg flyttet fra villa og eget treningsrom for to år siden og kuttet ut abonnement på treningssenter året etter.

I perioder som nå, med isete og vanskelige løpsforhold på vegene - og niks skiføre uten å reise et godt stykke av gårde, ender jeg med alt for mange "daffe" treninger på spinningsykkelen. Jeg har litt styrketreningsutstyr på terrassen, men det er og blir kjedelig hjemmetrening, så det har jeg også slurvet med noen måneder.

Derfor tegnet jeg abonnement på Spenst Årnes i dag, et "seniorabonnement" (60 år+) til en hyggelig pris - og for første gang har jeg abonnement på et treningssenter i joggeavstand hjemmefra (eller 5 min i bil siden det er en fotgjengerfiendtlig vei herfra til Årnes).

Først og fremst ønsker jeg å kjøre et styrketreningsprogram ukentlig, men jeg vil jeg teste ut noen av fellestreningene også som ren treningsvariasjon, og også bruke tredemølla når forholdene ikke frister til utetrening.

Ellers passer det meg fint at Spenst Årnes har utvidede åpningstider i helgen med såkalt nøkkelkort...

Siste tre dager: Mest sykling, men også en fin totimerstur til fots...
Det var fin solnedgang fra terrassen i dag, og det ser jo åpenbart mer idyllisk ut enn is, søle og 12 sekundmeter vind - slik forholdene altså var i dag. Mest på grunn av de glatte vegene valgte jeg å sykle i går og i dag, selv skiføret på golfbanen ble jo ødelagt av rufseværet i går og i dag.
 
Dagen før det igjen ble det derimot en fin totimers tur gang/jogg på 18 km, inspirert av den planlagte  92 kilometer lange turen i slutten av måneden (?): "NSB's mjølkeruter på Romerike - alle stasjoner på en dag".  Nå har jeg noe å glede meg til, og det gir treningsinspirasjon.
 
Selfie i mørket fra onsdagens langtur... lette bearbeidet i etterkant!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar