fredag 23. januar 2015

Stølhet, valg mellom to onder

Tirsdag denne uka var jeg klar for en introduksjonstime på Spenst Årnes.

Jeg hadde ikke trent med styrkeapparater siden rehab'en på Feiringklinikken i april, nå fikk jeg hjelp av en PT til å sette opp et program noe lignende av det jeg fulgte på Feiring. Det innebar litt prøving og feiling på de ulike apparatene for å utføre øvelser riktig og å finne riktig åpningsbelastning (passende til 8-10 rep).

Det var ikke rare treninga.... og jeg planla å ta en første skikkelig styrkeøkt dagen etter. Haha... det kaller jeg dårlig planlegging! Jeg hadde vondt i alle kjente og ukjente muskler - akkurat som etter første økta på Feiring i fjor, jeg hadde bare glemt hvor vondt det var. Likevel ble dette et valg mellom to onder, og da foretrekker jeg noen dager med latterlig støl kropp framfor dårlig styrke.

Det var med nød og neppe jeg fikk på meg sokker de tre første dagene etter styrketreninga, det var så himla vondt i skinka når jeg bøyde meg. Baksiden av lårene og brystmuskulaturen forsto ikke hva som hadde skjedd, annet enn at det gjorde vondt. Og på toppen av det hele jogget jeg på meg en strekk i høyre legg dagen etter.... en legg som hadde fått litt ekstra juling da jeg la på for mange kilo i knebøyapparatet.

Takk da for spinningsykkelen.... takket være den ble det trening hver dag denne uka også, og fortsatt kan jeg briefe med å ha trent hver eneste dag i år. Med det nye medlemskapet på Spenst håper jeg det blir mer styrketrening og annen variasjon framfor de litt for mange sykle-og-se-på-TV-øktene på spinningsykkelen.

Hvor var du da Elvis døde? 
Og i kveld var det tid for litt Elvis-mimring igjen, da Else og jeg var på Benny Borgs Elvis-show på herredshuset på Jessheim. Benny Borg (69) er fortsatt en utmerket entertainer, og hans show hvor han prater om - og synger Elvis var absolutt severdig. Første gang jeg så Benny synge Elvis - i hvitt Elvis-antrekk, var på 70-tallet (i forrige århundre altså), så dette har han god trening i.

Hvor var du da Elvis døde?  UTSOLGT
På Herredshuset, Jessheim.

Omtale: Etter en formidabel suksess med forestillingen “Hvor var du da Elvis døde” i 2006 og 2007 vil Benny nå i en kort periode ta opp denne suksess forestillingen i forbidelse med at Elvis Presley ville ha blitt 80 år 8. januar 2015.

Benny Borg formidler den fascinerende historien om Elvis Presley, hans liv og karriere. Gjennom ord og toner får vi en mulighet til å oppleve Elvis slik en av landets fremste artister ser ham.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar